Truckfestijn 2007

 

De trucktour 2007 heeft weer plaats gevonden, in tegenstelling tot de voorgaande jaren was het weer iets minder, wat voor ons wat minder prettig is.  Voor de truckers en de bijrijders maakt het niet zoveel uit, want kachel en airco zijn in de meeste trucks wel aanwezig dus het binnen klimaat kan perfect geregeld worden.

 

Half negen hadden we afgesproken bij ons vertrekpunt, Toon was aanwezig op zijn nieuwe aanwinst de MV. Er waren weer veel leden aanwezig op dit festijn. Nog even moesten een paar leden naar s'Gravenmoer afreizen om een Italiaanse trotst aan de gang te slingeren.

 

Motorclub Sprang-CapelleOm ongeveer kwart voor negen zijn we vertrokken naar de WML in Waalwijk, waar het vertrekpunt was van de tour. Bij aankomst stonden de trucks al opgesteld in rijen van 42 trucks.

 

Wij mochten allemaal plaats nemen in het "kantoor van MV"  waar wij koffie en broodjes kregen.

 

Om 10 uur ging het spektakel van start eerst ging groep 1 de oranje mannen. en ongeveer een kwartiertje later ging de rest vertrekken.

 

 

Motorclub Sprang-Capelle FastFox en Jr

De route ging via de het land van heusden en Altena richting Werkendam, om vervolgens via Raamsdonkveer, Geertruidenberg, Made bij de gouden Leeuw uit te komen.

Motorclub Sprang-Capelle de politie is uw grootste vriend

                        

Hier werden de aanwezigen getrakteerd op muziek van Martin Stone wat erg gezellig was.

Motorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-Capelle

 

 

 

 

 

 

 

Op weg terug gingen wij weer door Made richting Oosterhout, Oosteind, 's Gravenmoer. Ter hoogte van Waspik werden de groepen samengevoegd en gingen we in 1 grote groep door Waspik, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel terug naar Waalwijk.

Motorclub Sprang-Capelle

 

 

Eenmaal weer aangekomen op het terrein van de WML stonden de tafels weer vol met de nodige natjes,  buiten stond onze Toon van Oversteeg weer friet te bakken voor alle aanwezigen. Het was weer Toppie.

 

Op naar het volgende jaar.

 

Motorclub Sprang-Capelle

Motorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-Capelle

Motorclub Sprang-Capelle

Motorclub Sprang-Capelle FastFox

 

Motorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-CapelleMotorclub Sprang-Capelle